Kernwaarden Ravelijn"Ieder kind is uniek en dat is maar goed ook!"

 

Op 't Ravelijn zijn alle kinderen welkom ongeacht hun achtergrond, geloof of nationaliteit. We accepteren, respecteren en waarderen de verschillen tussen mensen. We gaan ervan uit dat elk kind wil leren en dat dat het beste gebeurt in een warme, veilige omgeving waarin ze leren voor zichzelf op te komen en daarbij anderen in hun waarde te laten. We vinden gelijkwaardigheid, samenwerking en communicatie de pijlers van ons onderwijs. We vinden deze terug in onze vijf kernwaarden.

 

Onze visie

 

Welkom bij 't Ravelijn

REUZE sudoku
Afgelopen maandag zijn we gestart met een REUZE sudoku. Een mooie groepsopdracht, waarbij kinderen leren systematisch te denken, ordelijk en grondig met iets bezig te zijn. Het concentratievermogen krijgt een boost en kinderen raken vertrouwd met logica en wiskunde. En wat waren wij als leerkrachten positief verrast toen daar na 1 dag al een volledige sudoku gevuld was. We gaan een moeilijkheidsgraad omhoog!
March 22
Continue reading
Wie is Banksy?
Wie is Banksy?
De straatkunst van Banksy popt overal in de wereld op. Vaak als protest. Maar wie is Bansky eigenlijk? De kinderen hebben vandaag zijn straatkunst bekeken, erover gelezen en hun mening erover gevormd. Hiermee hebben ze een 'gezocht'-poster gemaakt waarmee anderen Banksy kunnen identificeren.
February 10
Continue reading

Kalender

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences