Carnaval op 't Ravegein

Beste ouders/verzorgers,

Vrijdag 9 februari wordt Carnaval op school gevierd. We starten dan om 8.30 uur in het eigen lokaal. Alle leerlingen lopen rond 8.45 uur over de rode loper in de gymzaal om, per klas, hun outfit te showen. Ook daarbij zijn jullie van harte welkom om (op jullie sokken) in de gymzaal iedereen toe te juichen.

Daarna hebben we een leuk programma met een Vlaamse kermis, hossen en wat traktaties en ranja. Je kunt je kind fruit meegeven als je dat wilt. Een boterham is niet nodig want op die dag is het programma om 12.30 uur afgelopen en eten de leerlingen thuis.

Leuk als je kind lekker verkleed naar het Carnavalsfeest komt. Om het voor iedereen een feestje te laten zijn hebben we de volgende afspraak: maskers en  "wapens" zoals zwaarden etc. mag je thuis laten. Anders bewaren we ze voor je in klas tot 12.30 uur. Serpetines zijn van harte welkom, confetti en spuitserpetines laten we thuis.

We zien jullie dan graag!

Alaaf!!!

Team ‘t Ravelijn